Camerabewaking en toeganscontrole

Voor camerabewaking gebruiken we het merk Dahua. Indien gewenst is het mogelijk om deze te koppelen aan videofonie met eventueel toegang via

badgelezer en dergelijken. Er zijn gewoon ongelooflijk veel mogelijkheden met dit systeem.

Natuurlijk is dit alles te volgen op smartphone.


Dahua bevat geavanceerde videosurveillance apparatuur en software, hardware en software voor toegangscontrole, hardware voor inbraak en intelligente gebouwbeheersystemen. Dahua producten worden veelvuldig toegepast in het bankwezen, de openbare veiligheid, energie-infrastructuren, telecommunicatie, intelligent gebouwbeheer en intelligent transport. In veel belangrijke projecten is gekozen voor een oplossing van Dahua zoals de G6 Top, diverse Olympische locaties, de Wereldtentoonstelling in Shanghai in 2010 en de metro in Londen.

Is er alleen parlefonie of videofonie gewenst werken we met Aiphone. Ook deze is ondertussen uitgerust met een functie om op de smartphone te bedienen.


Japanse kwaliteit, duurzaamheid en innovatie zijn enkele belangrijke kernwoorden om de videofonie en parlefonie van Aiphone te omschrijven. Dankzij die kerneigenschappen is Aiphone uitgegroeid tot wereldwijde marktleider en gerespecteerde producent van intercomsystemen met meer dan 65 jaar ervaring. Vandaag de dag kan je dan ook in meer dan zestig landen terecht om een moderne videofoon of parlefoon van Aiphone aan te schaffen die op vlak van veiligheid en gebruiksvriendelijkheid niets te wensen overlaat.
Contact

Nachtegaalstraat 75 3910 Neerpelt

+32 (0) 478 28 46 32

info@lemmens-elektriciteitswerken.com