Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn nog steeds een slimme investering wanneer je denkt aan renovatie of nieuwbouw. Door te kiezen voor de nieuwste generatie zonnepanelen kan je ook zonder subsidies of premies rekenen op een mooi rendement. Dankzij de voordelige groene leningen hoef je bovendien geen eigen middelen te gebruiken!

 

De prijzen van de energiefacturen worden elk jaar duurder en duurder. Daardoor kunnen heel wat Vlamingen hun eigen energiefactuur niet meer betalen. Dat komt omdat de energieprijzen in 2008 grote records halen. Denk maar aan de vele nieuwsberichten over de stijging van benzine, gas en stookolie. Hierdoor is het mogelijk om op zoek te gaan naar een alternatieve energiebron. Eén van de populairste alternatieve en groene energiebronnen zijn de zonnepanelen.

 

Overweegt u om een installatie met zonnepanelen te laten plaatsen dan bent u bij Lemmens Elektriciteitswerken op het juiste adres!

 

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsvolle merken voor zowel de zonnepanelen, omvormer en kader!

 

Voor het plaatsen van de zonnepanelen werkt Lemmens Elektriciteitswerken samen met PSJ Solutions die reeds 9 jaar ervaring heeft in het vak.

Zo kunnen wij ook u een perfecte installatie garanderen!

Contact

Nachtegaalstraat 75 3910 Neerpelt

+32 (0) 478 28 46 32

info@lemmens-elektriciteitswerken.com